Voksne

Kursinformasjon

Voksenkurs går for det meste på individuell undervisning.

Her er det viktig at man setter egne mål, som instruktøren er med å hjelper deg å nå.

For å kunne greie det å svømme, må man ha noen grunnkunnskaper. Disse er bla. Det å kunne gli på mage, og flyte på rygg. Når man greier dette, er tiden inne for å få in svømmetakene.

Instruktørene våre kan mange forskjellige svømmeteknikker, så dersom du kunne tenke deg å gå på kurs for å bli bedre i crawl, ryggsvømming, sidesvømming eller kun ønsker å komme for å trene, er dette full mulig, ettersom undervisningen innad i gruppen er veldig individuell, og bygger på den enkeltes førkunnskaper.

Det er menn og damer i samme gruppe.

Det er viktig at man dusjer helt uten klær før man gåt i bassenget, og vasker håret godt. Bruk badehette dersom du ikke ønsker å vaske håret, har du langt hår, og ikke bruker badehette, må håret vaskes før man går i bassenget, og settes i strikk.

Medlemskontigent

Alle som går på kurs hos oss blir automatisk medlemmer i Norges Livredningsselskap. Medlemskontigenten dekker forsikring av kursdeltagerene under aktiviteten, man er medlem den tiden man er kursdeltager, vi sørger for inn og utmelding. Dere vil motta medlemsbladet ”Livredderen” som utgis annenhver mnd. Våre instruktører tar årlig livredningsprøve. De oppdateres årlig på instruktørsamlinger og har instruktørutdanning gjennom Norges Livredningsselskap. Ved kursslutt krysser man seg av på liste for om man vil fortsette eller ikke det neste halvåret. Man har automatisk plass videre.